Video: RoSEF 2015

Concursul Național de Știință și Tehnologie pentru Elevi – RoSEF 2015 a avut loc în perioada 19 – 21 iunie 2015 în organizarea Societății Științifice Cygnus – centru UNESCO, a Inspectoratului Școlar Județean Suceava, a Universității „Stefan cel Mare” Suceava și a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava, cu sprijinul Intel Romania și sub egida Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.

Aflat la cea de a VII-a ediție, concursul a fost jurizat de cadre didactice universitare de specialitate, inventatori, cercetători și jurnaliști de știință. Președintele juriului a fost și în acest an domnul Alexandru Mironov.

La concurs s-au calificat 40 de proiecte dezvoltate de elevi in ultimul an, peste 80 de elevi participanți din 9 județe ale țării ce au surprins juriul prin capacitatea de inovare si complexitatea proiectelor realizate. S-au acordat 4 medalii de aur, 4 medalii de argint si 8 medalii de bronz. La acestea s-au adaugat 4 diplome de onoare acordate de Asociatia Generala a Inginerilor din Romania. Medaliile si premiile au fost acordate de Club ROTARY Suceava.

Am surprins câteva cadre video pentru dumneavoastră, concursul fiind unul dintre cele mai reușite manifestări la care am avut ocazia să particip și le mulțumesc organizatorilor pentru faptul că acordă importanță tinerilor și educației.

Pentru FOTO RoSEF CLICK AICI

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

One comment

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.