Colecţia: Universitaria

spatiurural

Spatiul rural, turismul rural si agroturismul

 

Autori: MELINDA CANDEA , TAMARA SIMON , ALEXANDRA TATARU

An: 2007

Editura Transversal, Bucureşti

Colecţia: Universitaria

 

 

turism rural urban

TURISM RURAL. TURISM URBAN

Autori: Tamara Simon, Melinda Cândea, ALEXANDRA TATARU, Elena Bogan

An: 2010

Editura Transversal, Bucureşti

Colecţia: Universitaria

 

 

turism urban

TURISM URBAN

Autori: Tamara Simon, Melinda Cândea, Elena Bogan, ALEXANDRA TATARU

An: 2010

Editura Transversal, Bucureşti

Colecţia: Universitaria

Notă: Având în vedere că unii dintre studenţi au dificultăţi pentru procurarea acestor cărţi, vă notific faptul că în stocul personal mai am doar câteva exemplare  din lucrarea Turism rural. Turism urban. Pentru comenzi speciale vă rog să-mi scrieţi un email, folosind formularul de contact din meniu, în care să-mi lăsaţi datele dvs de corespondenţă. Altfel nu vă pot ajuta! Nu ştiu când se vor mai reedita aceste lucrări.  Vă mulţumesc!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

8 comments

 • Inna

  Buna ziua, ma numesc Inna, si caut de ceva timp cartea dumneavoastra pe la biblioteci pentru ca imi va fi de un ajutor colosal pentru teza mea de master la Academia de Studii Economice din Moldova Catedra – Gestiunea si dezvoltarea turismului. Daca ma puteti ajuta va multumesc mult anticipat

   
 • robydicu

  Buna ziua .
  Am si eu aceasi rugaminte ca si Raluka Maria ,am cautat lucrarea Turism rural-Turism urban peste tot si nimic ,mentionez ca aceasta carte imi e de un mare ajutor pentru pregatirea examenului de licenta din cadrul Facultatii de Geografie a Turismului ,filiala Calimanesti .Va multumesc anticipat

   
 • Eliza Toma

  Buna seara!
  Am si eu o rugaminte: caut de ceva timp lucrarea dumneavoastra „Turism rural. Turism urban” pentru admiterea la master in cadrul Facultatii de Geografie a Universitatii din Bucuresti. Pana acum, nu am fost prea norocoasa. Ma puteti ajuta, va rog, sa o obtin? Multumesc!

   
  • alexandra.tataru

   desigur. lasati/mi adresa dvs pe mail completand formularul de contact si v-o trimit prin curier sau posta!

    
   • Buna ziua!
    Am si eu aceeasi rugaminte ca si Eliza Toma. Caut lucrarea TURISM RURAL- TURISM URBAN , am cautat-o pe site-uri si in librarii ,dar nu am gasit-o. Ma puteti ajuta, va rog, sa o comand? Mentioney ca lucrarea imi trebuie pt pregatirea examenului de licenta din cadrul Facultatii de Geografie a Turismului, filiala Calimanesti. Multumesc anticipat!

     

Lasă un răspuns