”A Smart Symphonic Concert” pe 20 noiembrie

Sunteți invitați să luaţi parte la concertul simfonic al Orchestrei de Cameră UNIREA din 20 noiembrie cu începere de la ora 19:00, intitulat “A Smart Symphonic Concert”, făcându-se referire la lucrările de scurtă durată ce sunt cuprinse în program, dar şi la sclipirile geniale ce se regăsesc în fiecare dintre ele. Acestea sunt: Amurg de Toamnă a mai puţin cunoscutului compozitor român Alfred Alessandrescu, dar care reprezintă un reper în istoria muzicală a sec.XX, Divertisment K.136, Adagio şi Fugă K.546 cât şi binecunoscuta Mică Serenadă K.525, toate aceste trei lucrări aparţinând geniului vienez  Wolfgang Amadeus Mozart. 

Concertul se va încheia cu simfonia nr.10 (una din simfoniile de tinereţe) de Felix Mendelsshon Bartholdy.

Conducerea muzicală aparţine lui Vincent GRUGER.

Biletele s-au pus în vânzare la Agentia Ateneului Popular la pretul de 30 lei si 20 lei – redus.Se mai pot procura si abonamente pentru perioada noiembrie – decembrie la pretul de 60 lei.

Următorul concert va fi tradiţionalul Concert de Craciun din 18 decembrie (solisti invitati: Irina Iordăchescu – soprană şi Mario Vasiliu – tenor), iar preţul unui bilet va fi 50 lei şi 30 lei – redus.

Sursa: comunicat de presă

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.