Săptămâna europeană a FRATERNITĂŢII

Săptămâna 7-10 mai 2015 este dedicată „Fraternităţii”. Astfel că, Primăria Municipiul Focşani, în acestă perioadă, organizează „Săptămâna europeană a Fraternităţii”, o săptămână plină de evenimente legate de Ziua Europei şi nu numai, menite să fie, probabil, în acord cu sloganul: Liberté, égalité, fraternité

Astfel că, pe lângă spectacole în aer liber, omagieri, lansări şi alte „vizite”, vom avea şi dezbateri, conferinţe, mese rotunde, vernisaje, cu scopul de a cunoaşte ce se mai întâmplă şi în alte oraşe, nu numai din ţara noastră, dar mai ales în oraşele din afara graniţelor, prin intermediul invitaţilor internaţionali.

Una dintre seriile de manifestări interculturale se va desfăşura şi mâine, 8 mai 2015, la Ateneul Popular „Mr. Gh.Pastia”, începând cu ora 10.00, unde va avea loc Conferinţa „Cooperare municipală europeană”.

De asemenea, în holul instituţiei, va fi şi un vernisaj foto-documentar legat de tema zilei, iar la orele 17.30, Spectacolul muzical-coregrafic „Ca la zi de sărbătoare”, al Ansamblului Folcloric Profesionist „Ţara Vrancei”.

Le dorim succes, tuturor!

20150507_171303P.S. Despre discuţiile care au avut loc pe 8 mai 2015, la Conferinţă, precum şi opinia mea legată de acest aspect puteţi citi în articolul publicat pe Adevarul sau la secţiunea Opinie de pe acest website: http://alexandratataru.ro/avem-un-oras-frumos-dar-nu-l-vedeti-voi/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

2 comments

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.