S-a descoperit micul pompier!

Anul școlar a început în forță și la Școala gimnazială Pufești. pe 14 septembrie participanții au marcat 150 de ani de învățământ și, totodată, s-a dezvelit și un monument dedicat dascălilor care au fost de-a lungul timpului în slujba învățământului la această școală.

Astăzi, micuții s-au bucurat de surprize în uniformă. Au fost descoperiți!

De fapt, s-a descoperit ”pepiniera cu pompieri”, viitoarea generație de intervenție în caz de urgență.

Imediat după începerea școlii, elevii de la Școala Pufești au avut parte de primele lecții de orientare profesională, în mod inedit. La invitația școlii, Compania de pompieri din localitatea Adjud, condusă de col. Ştefan Haiduc, au ales să se ”joace” cu micuții viitori pompieri. Au fost onorați să marcheze Ziua Pompierilor români alături de elevii din Pufești, îmbinând utilul cu plăcutul, joaca de-a pompierul serios cu exlicațiile profesioniste privind importanța activității de prevenire a incendiilor, de apărare împotriva cataclismelor şi de gestionare eficientă a situaţiilor de urgenţă. ”Copiii s-au fotografiat cu echipamentul şi autospecialele de intervenţie, fiind singurii din mediul ruralal jude’ului noastru ce au beneficiat de o astfel de vizită” precizează directorul școlii Prof.dr. Nicolae Damian .

De asemenea, responsabilul cu activitățile extrașcolare asigură pe elevi că vor mai avea parte de surprize plăcute și pe viitor. ,,Împreună cu domnul director vom continua seria activităţilor extraşcolare şi îi asigur pe copii că vor fi multe surprize plăcute. Avem încredere în elevii noştri că vor obţine şi rezultate la învăţătură deosebit de bune”, a declarat prof. Mariana BOGDAN, responsabilul cu activităţile extraşcolare de la Şcoala Gimnazială Pufeşti.

1 2 3 4 5

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.