Reuniunea clasei a XII-H, promoţia 2000-2004

Încă o promoţie, încă 10 ani, încă o etapă de depănare a amintirilor!

P1110355

Mărturisesc că la invitaţia telefonică a dirigintelui clasei, Fâsan Mihail, cel care nu ştiu de unde mai are atâta energie să ţină legăturile strânse şi să participe şi la reuniuni de 25 de ani fără să uite detalii, am avut o pauză în memorie şi am ştiut care dintre toţi cei pe care i-am avut în clase, ar fi!

Am refuzat să caut prin albume, am refuzat să storc neuroni, dar am avut imensa bucuria să imi amintesc fiecare chip ca şi cum nu ar fi trecut 10 ani peste fiecare! Parcă a fost ieri!

Pentru fiecare culoare a trandafirului, a fost un mesaj! Am fost copleşită de mesaj încât mi-e teamă să-l redau din memorie, pentru că l-aş reda cu siguranţă greşit, aşă că rezum totul la iubire şi preţuire, pentru trecut, prezent şi viitor!

P1110343Evident că în 10 ani se întâmplă multe! Unii evoluează, alţii ies la pensie, iar ceilalţi încă îşi mai caută drumul! Important este să privim cu optimism!

Ce s-a mai întâmplat prin şcoală, ce schimbări s-au mai produs în sistem, unde e profesorul x sau y, ceilalţi nu au putut să vină, dar ne bucurăm că aţi reuşit să vă adunaţi, să întrebaţi, în condiţiile în care lipsa de timp şi grija pentru ziua de mâine, lasă cutia cu amintiri deseori pe alt loc!

Să facem prezenţa domnu` diriginte? 🙂 P1110349 P1110350

O prezenţă de 50%, adică 11 din totalul de 22, reprezintă o prezenţă bună, mai ales că din cealaltă jumătate, a absenţilor, a mai fost un procent de cel puţin 25% prezentă cu un gând bun de prin Italia, DAnemarca sau pru si simplu de la serviciul care nu a dat un liber de duminica!

P1110351Pe o parte fetele, între timp doamne, titrate, soţii şi mămici, dar laolaltă, fiecare dintre ele, manager şi la propriu, şi la figurat.

P1110353

Pe de altă parte, băieţii: ingineri, iar ingineri 🙂 manageri, IT-işi, proiectanţi, gospodari, soţi, tătici şi viitori tătici! Bravo băieţi!

P1110352

Chiar mă imaginam proiectată într-un alt viitor pe 10 ani şi mă gândeam cam ce realizări ar derula actualii absolvenţi! Vom vedea, dacă mai apucăm!

Să revenim!

Ne bucurăm pentru voi, că v-aţi amintit de noi, dar mai ales de voi, de colegi, de amintirile voastre şi că aţi pus la cale această reuniune care nu face decât să mai pună o cărămidă la timpul vostru şi etapa următoare şi că v-aţi păstrat zâmbetul pe chip!

Ce reuniune ar fi aceea fără voie bună? Un vin personalizat, fix din 2004 ne aminteşte că atunci când aţi trecut în noul mileniu ca liceeni, toată lumea era a voastră! Şi acum tot a voastră este, dar vă vor trage proprii copii de mânecă să le aranjaţi viitorul!

P1110354

Până vor mai creşte, dansează şi ei pe ritmul inocenţei! Să fiţi sănătoşi şi să aveţi o viaţă frumoasă!

P1110371i

P1110365 P1110386 P1110381 P1110366

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

2 comments

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.