Promoție: curs de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ la Focșani

S.C. Master Advisors SRL vine cu formatorii săi la Ateneul Popular din Focșani, iar doamna Odette Irimia anunță că se intenționează să se formeze prima grupă de cursanți până la data de 7 iunie, și vă invită să vă înscrieți la acest curs de formare profesională pentru ocupaţia de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ | Cod COR: 242324.
Descrierea ocupaţiei, cui se adresează programul de formare, ce competenţe vor dobândi participanţii în timpul celor 32 de ore de curs, precum şi descrierea companiei de training care oferă acest curs şi CV-ul formatorului le veţi găsi în oferta ataşată.
Oferta-curs-consiliere
Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depăşească diverse stări sau situaţii cu care se confruntă în evoluţia personală şi profesională, valorificând şi dezvoltând resursele şi potenţialul propriu.
Consilierul stimulează identificarea şi alegerea soluţiei optime de către fiecare client pentru sine însuşi, pentru diminuarea nivelului de stres, înlăturarea confuziei, tensiunilor acumulate şi a blocajelor temporare induse în evoluţia personală pe unul sau mai multe planuri.
Înscrierile se fac la telefon 0727 010 467, Odette Irimia, până marţi 7 iunie, deoarece dorim să începem cursul în week-endul 12, 13 iunie.
Orele se vor desfăşura la Ateneu, pe parcursul a 2 week-end-uri + o zi de examen.
Preţul cursului este de 990 lei.
Avantajul cursului este că certificatul de absolvire, eliberat de Ministerul Muncii și cel al Educației, este valabil și național, și internațional. În baza certificatului îți poți deschide cabinet de consiliere.
Este în formare şi o grupă pentru luna septembrie.
Dacă vi se pare interesant, sau cunoaşteţi persoane care ar putea fi interesate, vă rog transmiteţi informaţia şi contactați 0727 010 467, Odette Irimia.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.