Anunt! PROGRAMUL CONFERINTEI NATIONALE ANUALE A SOCIETATII DE GEOGRAFIE DIN ROMANIA, 16-20 iunie 2016, CLUJ-NAPOCA

„Distinsi membri ai Societatii de Geografie din Romania,

Suntem in masura sa va aducem la cunostinta acum PROGRAMUL CONFERINTEI NATIONALE ANUALE A SOCIETATII DE GEOGRAFIE DIN ROMANIA, 16-20 iunie 2016, CLUJ-NAPOCA.
Multumim echipei de organizare, in frunte cu domnii profesori Pompei Cocean, Danut Petrea, Ioan Aurel Irimus si Torok Ferencz, pentru programul propus, bogat in activitati stiintifice si aplicatii practice.

Vom reveni in curand si cu talonul de inscriere, precum si cu alte informatii utile.

Descarca Circulara Program:Propunere_GEOGRAFIE 2013

Asadar, ne vom intalni din nou, dupa 7 ani (2009), cu geografii clujeni – in calitate de gazde – si suntem increzatori ca veti fi cu totii bucurosi de revedere si multumiti profesional de tinuta manifestarii!

Vom aniversa la Cluj-Napoca a 10-a editie a noii serii a Conferintelor Nationale ale Societatii de Geografie din Romania. Avem a va multumi pentru participarile dvs la precedentele 9 Conferinte Anuale: Galati 2007, Botosani 2008, Cluj-Napoca 2009, Drobeta –Turnu Severin 2010, Baia Mare 2011, Caras-Severin 2012, Timisoara 2013, Tulcea 2014, Craiova 2015.
Fiind un jubileu, cu acordul dvs, vom invita la Cluj-Napoca Casa Regala a Romaniei , fiind mandri ca Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei ne-a oferit Inaltul Sau Patronaj precum si Inalta Distinctie CRUCEA CASEI REGALE A ROMANIEI.

De asemenea, vom fi onorati sa invitam la reuniunea noastra stiintifica aniversara pe Domnul Klaus Werner Iohannis, Presedintele Romaniei.”

Cu intreaga consideratie,

PhD Costin Diaconescu

Secretary General
Geographical Society of Romania (SGR)

mobile: (+4) 0722.55.99.01
e-mail: costin.diaconescu@cdpress.ro
www.geo-sgr.ro

banner

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.