PELLAMAR reprezintă conceptul de transfer în sănătate și frumusețe

Vă mai amintiți produsele PELLAMAR? Și în Epoca de Aur aceste produse cosmetice pentru sănătatea corpului și igienei orale erau foarte apreciate și chiar rar de găsit. Acum, PELLAMAR a revenit puternic pe piață cu o gamă de produse care, nu numai că s-au reinventat ca design și conținut, dar fiecare produs are și poveste, și efect.

Produsele PELLAMAR vin în ajutorul tuturor celor care au grijă de propria sănătate, de propria igienă, de propria poveste de viață. O diversitate nemaîntâlnită acoperă multe dintre dorințele dar și nevoile noastre, pentru că, cel mai important de reținut este faptul că sunt și terapeutice.

14nov-2

COMPANIA, pe site-ul său, spune că ”PELLAMAR reprezintă o filozofie iniţiată şi dezvoltată de prof. Dr. Ştefan Ionescu Călineşti în anii ’70 ai secolului trecut. Fiecare produs conţine o părticică din natură care aduce revitalizarea de care aveţi nevoie, iar combinaţia componentelor sale redă acea armonie dintre sănătate şi frumuseţe”.

14nov-4

Doctorul Ştefan Ionescu-Călineşti este cunoscut drept părintele produselor Pell-Amar, produse ce au la bază extractul pur de nămol terapeutic din lacul Balta Albă.

Voi știți câte proprietăți are nămolul de la Baltă Albă? Păi, dragele mele, ce poate fi mai minunat să afli ca veste? Că are nu știu câte minerale din sistemul periodic? Că ajută în recuperarea traumatismelor, cicatricilor……….. și altele? NU ar fi mai simplu să spunem SĂNATATE ȘI TINEREȚE GARANTATĂ? Desigur, și cel de la Lacul Sărat e bun, dar cel de la Balta Albă a fost studiat intens de doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, i-a dat viață, a creat un brand, nu un simplu brand comercial, ci o MARCĂ ce se poate alătura cu succes celei dezvoltate de Ana Aslan.

Extractul Pell-Amar este un principiu activ natural având o compoziţie complexă mineral organică şi enzimatică, care exercită asupra organismului uman o serie de acţiuni demonstrate ştiinţific, precum acţiuni antiinflatorii, antialgice, sedative şi decontractante, acţiuni biotrofic-stimulatoare, vasodilatatoare şi de regenerare celulară.

14nov-3

Produsele sunt concepute şi fabricate în România, atent studiate şi cercetate de către specialiştii noştri pentru a vă pune la dispoziţie soluţii practice adaptate la problemele specifice omului modern: bolile degenerative ale bătrâneţii, factorii de stres şi condiţiile climatice. Gamă variata de produse şi servicii linia AMINOPOWER pentru prevenirea şi ameliorarea efectelor procesului de îmbătrânire precum şi ADVANCED CONCEPT; linia BIOACTIVE S ACNE – produse pentru combaterea acneei, liniile ORGANIC SPA şi THERAPY- produse pentru îngrijire corporală şi linia de îngrijire orală fără fluor.

14nov-5 14nov-4

Eu acum folosesc o cremă anticelulitică, pe pielea curată, de două ori pe zi. Intră minunat în piele, nu lasă urme și abia aștept să vă spun ce efecte a avut. Bine, evident că voi nu aveți cum să vedeîi diferența, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt ori să încercați crema!

14nov-7

Până atunci, vă recomand cu căldură produsele PELLAMAR și vă invit să intrați cu un simplu click pe pagina de facebook Vrancea&Buzău de unde nu numai că puteți comanda produsele, dar puteți obține și consultanță în timp real!

14nov-6 14nov-1

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.