Pe 5 octombrie poți câștiga premii doar cu un click

Ziua Internaţională a Profesorului, sărbătorită în fiecare an pe 5 octombrie, adună laolaltă elevi, studenţi, părinţi şi activişti din domeniul educaţiei pentru a aduce un omagiu cadrelor didactice şi pentru a atrage atenţia asupra importanţei pe care aceştia o au în formarea generaţiilor viitoare.
Fără profesori, educaţia nu şi-ar îndelini rolul său de formator, căci a preda nu înseamnă doar a învăţa elevul o serie de date şi fapte: înseamnă a-l inspira, a-i exploata potenţialul, a-i oferi noi perspective.
profesorulmeu
Astăzi, toţi elevii şi studenţii sunt invitați să vă onoreze activitatea prin campania
Profesorul meu, Eroul meu!

Pe 5 octombrie, cei care postează pe pagina de Facebook Clubul Profesorilor din România un comentariu despre cât de speciali sunt profesorii lor, pot aduce acestora o surpriză culturală: cărţi de la Editura Litera pentru toţi dascălii din cancelarie! În urma tragerii la sorţi, profesorii din 10 cancelarii din România vor primi cărţi înmânate chiar de elevii care şi-au exprimat admiraţia şi recunoştinţa faţă de ei.

Cărţile oferite în campania Profesorul meu, Eroul meu! fac parte din colecţiile consacrate Litera: Clasici Moderni, Clasici Contemporani, Buzz Books, Thriller, Biblioteca pentru toți, Agatha Christie sau Nobel.

Campania Profesorul meu, Eroul meu!  poate fi urmărită aici.
#profesorulmeueroulmeu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine