Video: ”Oscar și Tanti Roz”, de Eric-Emmanuel Schmitt cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Cea mai premiată și apreciată trupă de teatru de elevi din județul Vrancea – ”Protha”, Panciu – va oferi spectatorilor din municipiul Focșani spectacolul ”Oscar și Tanti Roz”, de Eric-Emmanuel Schmitt cu ocazia Zilei Culturii Naționale – 15 ianuarie 2016.

Piesa de teatru este pusă în scenă de regizorul Cătălin Sfârloagă – fondatorul trupei de teatru – și va fi jucată pe scena cinematografului Balada (sediul Ansamblului Folcloric Țara Vrancei), cu începere de la orele 16.00.

Piesa va fi interpretată de către: Marius Iftinca, Bianca Carabă, Diana Apostu, Miruna Tutoveanu, Eusebiu Isac, Ramona Ignat, Valentina Mănăilă, Ella Tătaru, Andrei Gheoca, Bogdan Robu și Ștefan Banciu – elevi ai Liceului ”Ioan Slavici”, Panciu.

DSC_1234”Oscar și Tanti Roz” a obținut Marele Premiu al celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Național de Teatru pentru Copii și Tineri, organizat în Timișoara în luna octombrie 2015, dar și multe alte premii naționale.

Intrarea la piesa de teatru ”Oscar și Tanti Roz” este gratuită, accesul în sală făcându-se în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea în colaborare cu Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” și Primăria Orașului Panciu.

Sursa: comunicat de presă

ProthaUPDATE: piesa a emoționat publicul și am surprins câteva fragmente pentru dumneavoastra astfel încât să fiti realmente motivați să o urmăriți în întregime ori de câte ori veți avea ocazia!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.