Lansare album ”Focșanii de altădată – o istorie ilustrată”

Toți prietenii Focșaniului, dar mai ales ai Focșaniului de altă dată, sunt invitați la lansarea unicului și celui mai muncit album din istoria orașului, prin forțele proprii și enorma pasiune a lui Sorin Tudose. Dacă nu știți cine este Sorin, nu vă rămâne decât să-l cunoașteți participând la evenimentul „Focsanii de altadata – o istorie ilustrata (1899-1941)” , mai ales că acum ar fi momentul să cunoașteti cum arăta orașul în trecut. Ce comparație mai bună poți face cu Focșaniul de azi  dacă nu-l cunoști pe cel din trecut?

„Costurile de tipărire au fost binișor mai mari decât le-am anticipat. Ca atare, prețul final al albumului este 120 lei.Cei care au platit albumul în avans nu trebuie decât să se prezinte să îl primească.Vă aștept la lansare!” (Sorin Tudose)

Toate detaliile evenimentului sunt înscrise pe AFIȘ

focsaniul vechi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

2 comments

  • Ah! Păcat că se suprapune cu alt eveniment, la care am hotărât că merg deja. 🙁

     
  • Iata un eveniment frumos care merita sa fie inclus in ” Zilele Focsaniului ”!
    Am fost in vizita la Campulung Muscel la o firma privata- internationala si in pachetul de amintiri am gasit o monografie ilustrata a orasului – ceea ce chiar nu era in interesul unei firme private si dovedeste cu atat mai mult civilizatie si respect. Dincolo de partea materiala imi doresc ca autoritatile locale sa achizitioneze acest volum si sa-l foloseasca exact ca dar pentru vizitele importante primite din afara Judetului Vrancea si pentru delegatiile straine care vin in Focsani.

     

Părerea ta contează pentru mine