La mulţi ani „Fericire conjugală”!

În urmă cu 20 de ani, actorii Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia” jucau în premieră piesa „Fericire conjugală” de Cehov, în regia lui Mihai Lungeanu.

Au muncit mult şi au jucat de fiecare dată când s-a ivit ocazia.  Chiar dacă Teatrul a fost multă vreme în reparaţii, iar pe de altă parte, „Natalia Stepanovna” (unul din roluri) „părăsea” moşia către alte meleaguri, piesa s-a bucurat de un real succes!

Anul acesta, de la premiera piesei „Fericire Conjugală”, se împlinesc 20 de ani, aşă că organizatorii nu puteau găsi un prilej mai bun de a o re-pune în scenă pentru Galele Teatrale din acest an!

Deci? VĂ INVITĂM SĂ ANIVERSĂM IMPREUNĂ!

Vineri, 28 martie, ora 19, la Teatrul Municipal/Comunal „Maior Gh. Pastia” se joacă piesa (comedia) „Fericire Conjugală” de CEhov, în regia lui Mihai Lungeanu. Distribuţia veche a rămas aceeaşi (n.r. deci puteţi cârcoti pe marginea „îmbătrânirii subiecţilor”) şi cu doua mici modificări.

Astfel că, din distribuţia contemporană fac parte:

Sorin Francu, Paula Grosu, Adrian Rădulescu, Valentin Cotigă, Alexandra Tătaru şi George Costin. 

Eu joc rolul Nataliei STepanovna şi, din câte parcă mi-amintesc, aş fi a treia Alexandră în acest rol de-a lungul celor 20 de ani! 😀

P.S. Fotografiile postate acum reprezintă capturi de la o reprezentaţie din 1996, dar dacă Vineri va fi vreun fotograf în sală să facă fotografii bune şi să-mi dea şi mie, promit să postez şi fotografii noi!

Acestea fotografii reprezintă capturi de la reprezentanţia 1996:

cover luca_Lomov natalia_lomov_ciubukov Sorin_Paula

Fotografii de la reprezentaţia din 2014 puteţi vedea AICI

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

2 comments

Lasă un răspuns