Video: „Învață să salvezi vieți”: entorse, luxații și fracturi

Proiectul ”Învață să salvezi vieți” a fost inițiat de Scoala sanitară postliceală ”Vasile Alecsandri” din Focșani în parteneriat cu principalele licee vrâncene. Are ca scop principal informarea corectă a elevilor cu privire la principalele evenimente care pot pune în pericol viețile oamenilor și acordarea în mod corect a măsurilor de prim ajutor. Proiectul cuprinde patru module: arsurile, înecul, entorse.luxații.fracturi și electrocutarea.

DSC_0994

Elevii Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau” au învățat astăzi câteva noțiuni teoretice despre entorse, luxații și fracturi, dar și despre cum se acordă primul ajutor în aceste cazuri, acțiunea educativă fiind a treia din cele patru din cadrul proiectului. Ca și la celelalte activități, despre arsuri sau prim ajutor în caz de inec, și de data aceasta elevii au fost foarte receptivi și încântați că au învațat ceva nou și util.

DSC_0983 DSC_0980 DSC_0977

Am incercat să surprind esențialul din fiecare prezentare a celor de la Scoala postliceală ”VAsile Alecsandri”. FElicitări lor, pentru acțiune și implicare!

Video:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.