Inaugurarea noului pian în cadrul ”Festivalului Mozart”

Fără îndoială că, achiziționarea unui pian de concert pentru Ateneul Popular din Focșani cu sprijinul Consiliului Local, reprezintă atât un eveniment, cât și un proiect realizat cu succes, mai ales că era mare nevoie de acesta, multe dintre concerte neputându-se realiza în lipsa unui pian prorpiu sau făcându-se eforturi pentru a închiria unul.

Pe 13 iunie 2016, de la ora 19.00 sunteți așteptați la primul concert pentru pian și orchestră cu pian propriu, marca C. Bechstein B 212, maestrul invitat pentru a concerta, alături de Orchestra de cameră ”Unirea”, fiind nimeni altul decât Viniciu Moroianu, cel care a și deschis Stagiunea 2015-2016, dar pe un pian de împrumut. Cu acest prilej deci, nu numai că se va inaugura noul pian, dar se va și închide Stagiunea de Concerte 2015 – 2016.

DSC_0622

Conducerea Muzicală aparține lui Vincent Gruger.

Programul va cuprinde : Simfonia nr. 11 in Re major, K84/73q, Concertul pentru pian si orchestra nr. 27 in Si bemol major, K 595 si Simfonia nr. 40 in sol minor, K 550.

Biletele s-au pus în vânzare la agenția Ateneului: 30 lei adulți, 15 lei pensionari, 10 lei elevi și studenți.

Video de la conferința de presă din 12 iunie 2016: Valentin Gheorghița, director; maestrul Viniciu Moroianu și dirijor, Vincent Gruger.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.