Ianuarie cu filme românești la Happy Cinema

Happy Cinema ne invită din nou la film. Luna ianuarie se anunță interesantă, cu premiere românești și povești pe măsură. Programul săptămânii îl găsiți și dacă dați un click pe banner! Iată care ar fi noutățile propuse de Happy Cinema…

Fixeur

Radu este un tânăr la început de carieră, care vrea să devină reporter. Deocamdată însă, este stagiar la Agenția France Presse, în București. Șansa de a-și dovedi talentul și potențialul pentru meseria de reporter i se arată odată cu un story important, de interes în presă: trebuie să documenteze subiectul unei prostituate minore repatriate din Franța. Radu se apucă de muncă și, pe măsură ce află mai mult, realizează că este o mare diferență între înverșunare și pasiune pentru meserie. Regia fimului „Fixeur” îi aparține lui Adrian Sitaru, iar din distribuție fac parte Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.”

fixer

6,9 pe scara Richter

Marele cutremur a devenit o obsesie pentru tânărul Tony. Totuși, viața lui complicată îl ține ocupat:  este actor de teatru și are un rol greu într-un musical, iar nevasta e geloasă și labilă emoțional. Ca să complice lucrurile și mai tare, tatăl lui Tony se reîntoarce, după ani de absență, însoțit de o femeie mult prea tânără pentru el. În regia lui Nae Caranfil (cunoscut publicului pentru Filantropica, Restul e tăcere, Closer to the moon), cu Maria Obretin, Teodor Corban și Laurențiu Bănescu, 6,9 pe scara Richter este un film tragi-comic despre complicații familiale și obsesii naționale.”

Mergeți la film! Acolo se vede altfel!

22 ianuarie

 

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.