Galele Teatrale Focşănene, 2015

În perioada 20 – 30 martie 2015, sunteţi invitaţi la Galele Teatrale Focşănene. Spectacole de diferite genuri se vor juca la Teatrul Municipal Focşani, dar şi la  Ateneul „Mr. Gh. Pastia”.

Jocuri ale actorilor din ţară şi municipiu, după adaptari ale unor autori mari precum Eliade, Shakespeare, Vişniec, Moliere, Minulescu, Ceterchi, Mehes, Coward.

Programul complet în imagine:

galeleteatraleDe reţinut că, Ziua Mondială a Teatrului se celebrează, în fiecare an, pe 27 martie.
În ediţia a XIX-a a Galelor Teatrale Focşănene, pe 27 martie, la ora 17,oo pe scena Ateneului Popular, Godot Cafe-Teatru are o surpriză frumoasă: piesa „De veghe în lanul de ocară”.

Mişa Şerban şi Alexandru Unguru au creat un spectacol sincer, autentic, despre ei/tine si viata lor/ta:

Este o adaptare după o adaptare la viaţă. O poveste adevărată, povestea noastră. Doi oameni, întâmplător actori, încearcă să facă ceva, întâmplător un spectacol. Dar pentru că nimic nu e întâmplător, ceea ce se naşte este o radiografie universală a perioadei dintre şcoală şi viață. Spectacolul realizează portretul tinerilor aruncați din universitate fără prea multe arme sau scuturi pentru a se confrunta cu ocara generalizată pe care societatea tinde să o perpetueze.O piesă bombonieră contemporană cu oameni reali ce devin personaje prin viața care îi trăieşte.Veghem asemeni personajului lui Salinger, dar veghem în lanul mileniului 3„, ne asigură cei doi.

Biletele pentru fiecare spectacol s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrului Municipal, iar preţurile sunt variabile în funcţie de spectacol, cu reducere pentru elevi/studenţi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.