Foto-Video: Audiție la Ateneu: Colinde de Crăciun

Colinde de Crăciun din repertoriul național și internațional au fost interpretate, astăzi, la Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia” din Focșani de către cvartetul ”Consonanțe”. La audiție au participat elevii iubitori de muzică camerală, inclusiv un grup de la Colegiul ”Edmond Nicolau”.

Concertul cameral a avut loc în intervalul orar 15-16, fiind de fapt o audiție planificată inițial în Piața Unirii, dar din cauza condițiilor meteo a fost replanificată în ultimul moment în Sala Mică a Ateneului Popular.

20151210_150611 20151210_150636

”Ne bucurăm că , totuși, a avut loc acest concert minunat și că auditoriul a fost foarte încântat de prestația cvartetului, în spiritul muzicii de bună calitate în pragul sărbătorilor de iarnă. Dorim tuturor ”Sărbători fericite și multă sănătate””, menționează directorul Ateneului, Valentin Gheorghiță.

Cvartetul ”Consonanțe” este compus din: Ștefan EPURAN – vioara 1, Alexandru TIMILIE – vioara 2, Iulian BOLOG – violă și Alexandra ELEFTERESCU – violoncel.

În aplauzele tuturor, au interpretat colinde de Crăciun din repertoriul național și internațional și vor reconcerta alături de Orchestra de camera Unirea, întregită, miercuri, 16 decembrie 2015, de la orele 19.00 în Sala Mare a Ateneului din Focșani, sub bagheta dirijorului Vincent Gruger.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.