Foto!!! Ani de liceu: Locul III pentru ”Edmond Nicolau”

Prima ediție a concursului „Ani de liceu” s-a desfășurat sâmbătă, 12 noiembrie 2016 la Sala Balada și a reunit în competiție 5 licee focșănene. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local al Tinerilor în colaborare cu Consiliul Local și Primăria Focșani.

Elevii au avut de trecut 3 probe,, echipele formate din câte 10 membri trebuind să demonstreze  cultură generală și reacție rapidă, apoi să știe și să demonstreze juriului că au văzut filmul Liceenii reproducând o scenă din film și, nu în ultimul rând să reușească o improvizaîie teatrală pe baza a două cuvinte alese de public.

La final, echipele concurente au fost răsplătite cu plachete și diplome. Marele Premiu a fost obținut de Liceul Pedagogic ”Spiru Haret”, Locul I de CNC, Locul II de Colegiul Kogalniceanu, Mentiunea fiind acodată L.P.S. Articolul de presă va apărea în ediția print ZdV de luni, 14 noiembrie 2016.

Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” a obținut un loc 3 la acest concurs. Mulțumiri participanților și orgnizatorilor pentru invitație!

anideliceu-1 anideliceu-5 anideliceu-6 anideliceu-8 anideliceu-14 anideliceu-27 anideliceu-52 anideliceu-67 anideliceu-70

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.