„Festivalul Şanselor Tale – Săptămâna Educaţiei Permanente în România”, Ediţia a XV-a

Proiectul a fost iniţiat şi coordonat de Asociaţiei Universităţilor Populare Germane (IIZ-DVV – Proiect România),apoi de către Asociaţiei EUROED Bucureşti.

Din 2006, Ateneul Popular „Mr. Gh.Pastia” este promotorul regional al acestui festival neobisnuit, anume de… EDUCAŢIE. Proiectul „Festivalul Şanselor Tale – Săptămâna Educaţiei Permanente în România” a ajuns la cea de-a XV-a ediţie.

Ateneu2Astfel, pe parcursul săptămânii 17-21 noiembrie, ne vom bucura din suflet, împreună cu partenerii nostri şi împreună cu dumneavoastră, fireşte, organizând şi participând la câteva activităţi frumoase.

În cadrul acestui proiect, se vor organiza diverse activităţiîn intervalul 17-21 noiembrie, iar pentru vineri, 21 noiembrie, ora 18:00, sunteţi invitaţi să participaţi la un eveniment inedit. Un concert de suflet şi pentru suflet.

„Concertul organizat de Asociaţia pentru Voluntariat Vrancea, în parteneriat cu Ateneul popular „Mr.Gh.Pastia” va purta pe fiecare în locul acela din noi în care Vindecarea, Alinarea, Bucuria, Pacea, Iubirea sunt doar la o intenţie distanţă, ele stând în esenţa noastră, cuminţi, aşteptându-ne să ne hotărâm a le da drumul în viaţa noastră şi în lume”, transmit organizatorii.

Evenimentul se va desfăşura în sala mare a Ateneului! Intrarea este liberă!
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.