„Edmond Nicolau” în revista „Ştiinţă şi Tehnică” din noiembrie

Păi unde putea fi publicată ştirea prin care să se facă cunoscut faptul că începând cu luna noiembrie va funcţiona un Centru de excelenţă pentru robotică educaţională? Evident, în revista Ştiinţa&Tehnică, cea care promovează tot ce ţine de acest domeniu, dar mai ales talentele, viitoarele speranţe ale ţării. Apropo de asta, la cel mai recent salon Inventica, ce s-a desfăşurat în acelaşi timp cu Târgul de carte GAudeamus, am vazut tineri liceeni reprezentându-şi cu cinste şcoala, dar şi roboţeii năzdrăvani la care au muncit.

Deci, pentru că liceul nostru a dat Politehnicii câţiva studenţi buni şi pasionaţi de robotică, m-am gândit că e musai ca toată lumea să ştie despre acest centru şi că viitoarele talente vor avea posibilitatea să se „joace”. DAcă nu aţi apucat numărul din noiembrie al S&T, am extras pentru voi articolul. Totuşi, până apare numărul din decembrie, nu ar fi rău să cautaţi revista la chioşcuri pentru că are subiecte extreeeem de interesante!

CTENP.S. Pentru activităţile dumneavostră de tipul „School after School” pe care aţi dori să le publicaţi în revista Ştiinţa şi Tehnică, mă puteţi contacta folosind formularul de contact afişat pe acest site.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.