Dragoste, flori și alte motive de iubire

Iarna este spre sfârșit. Deunăzi, am auzit cântând guguștiucii, semn că se apropie primăvara. Chiar dacă primăvara în toată splendoarea ei va exploda peste 2-3 luni, la primele semne firave ale clopoțeilor, ghioceilor, zambilelor și ciripitul păsărilor, vom simți în piept un aer proaspăt de fericire și optimism.

Se apropie Valentine`s Day, Dragobetele, 1 martie, 8 martie… patru motive serioase de celebrare a dragostei și a primăverii. Poate veți glumi un pic că ar fi patru motive de pedepsire a bărbatului, că ar fi suficient ca el să ofere unei femei doar timpul, atenția și toată iubirea lui. Desigur, este suficient, dar din când în când, atenția lui poate fi completată și cu un buchet de flori, indiferent de anotimp ori indiferent de ocazie.

Urmează patru motive serioase prin care oamenii pot să-și declare afecțiunea către o persoană dragă, indiferent de gradul de rudenie sau scara intensității prietenii, toată dragostea purtată. De fapt, pe stradă, am putea oferi flori chiar și la necunoscuți. Ce ar fi anormal să ne purtăm unii cu ceilalți plini de bunătate și iubire?

A oferi, înseamnă să primești, de fapt, însutit

În peisajul gri al țării, în care aproape 9 luni de sezon rece îți poate produce depresie, singurul loc unde te poți simți ”îmbătat” de fericire și în care există primăvara și vara veșnică, este o florărie. Într-o florărie, miresmele îți alintă nările, iar peisajul multicolor te îndeamnă la visare. Poți visa orice!

Dar, mai ales…

Poți visa la momentul în care, femeia va primi buchetul de flori, ales cu dragoste de tine și împachetat cu dragoste și dăruire de florăreasă. În fiecare buchet de flori poate fi legată o poveste, o poveste nemuritoare, atât a celui care îl crează, dar și a celui care îl cumpără și îl oferă.

Fiecare spațiu în care există flori, poate fi invadat de povești

Acum există flori și în mediul virtual. Flori care scurtează timp, distanțe, DORul de orice, chiar de însăși o floare intangibilă în mod real.

Trei prietene nonconformiste ce iubesc florile, moda si arta îți trimit poveștile florale unde îți dorești

Cele trei prietene și-au rescris propria poveste dând viață la combinația perfectă pentru The Flower Society – Unexpected Flower Arrangements, o florărie care reușește să se adapteze mereu pe o piață concurențială din ce în ce mai sofisticată.

Florăria ta online se numește The Flower Society

The Flower Society este una dintre acele florării care s-a creat tocmai pentru a oferi cele mai frumoase surprize, adaptate gusturilor fiecărui client și care te ajută să oferi surprizele la un click distanță. Poate include alături de florile de sezon și cele de import, una sau mai multe dintre cele 12 idei personalizate.

Nu este nevoie să o cauți mult. Este în mediul virtual și face livrări gratuite în București și Cluj Napoca în maxim 2 ore.

The Flower Society oferă neașteptatele aranjamente florale, cu sau fără bomboane, poate o mică bijuterie sau accesoriu personalizat, în ambalaj de mătase, cu mesaje de dragoste, cu vanilie și alte condimente, dar mai ales aranjamente florale în cutii din lemn ori carton, create de designeri cu studii de specialitate.

tablou-de-primavara-500x500Aranjamentele florale sunt realizate printr-un stil noncoformist iar cele 46 modele de aranjamente florale sunt unice și disponibile, in funcție de sezon și tipul de eveniment, doar la floraria online TheFlower Society.

Dacă nu locuiești în București sau în Cluj, nu înseamnă că nu poți apela la serviciile acestei florării. Nu ai scuze în era tehnologiei și cu siguranță ai o persoană dragă, adică cel puțin una care să locuiască în unul din aceste orașe. Întră pe site și alege un buchet de flori în funcție de gusturile tale, ori ale ei, în funcție de buget și de sezon.

Ce zici de un Aranjament de flori in culori explozive intr-o cutie galbena de lemn?

orange-500x500Sau de un buchet de zambile cu accesorii naturale alături de o brățară din mărgele?

zambile brataramargele

Sunt doar niște sugestii, poți alege orice îți place!

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, la adresa dorită . Livrarile se fac gratuit doar in Bucuresti si in Cluj, programul de livrare fiind 8:00 – 17:00, de luni pana vineri.
Pentru comenzile din Bucuresti, florile se pot ridica si de la sediul din Str. Mântuleasa 24, sector 2, București în intervalul orar 8:00 – 17:00, de luni pânâ vineri.

Click pentru apelare directa:
0722 218 419 – Bucuresti
0741 114 134 – Cluj
0740 928 368 – Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.