Din NOU!!! Pizzeria Venezia se redeschide!

Din NOU!!! Pizzeria Venezia se redeschide! Sunteți așteptați cu toții!

După un an de pauză, Pizzeria Venezia se redeschide, sub același patronaj al soților Răileanu. Sunteți așteptați să gustați cele mai bune preparate italiene!

Concluzia, la finalul perioadei de reflexie, a fost cea că trebuie să revină la prima dragoste! Venezia, Pizzerie-Cafenea-Gelaterie.

Într-un decor nou, ce vă aduce foarte aproape de mult visata sau adorata Venezia, focșănenii și toți cei care doresc să calce pragul restaurantului sunt invitați să guste cea mai bună pizza italiană, cel mai bun capuccino, dar și cea mai gustoasă înghețată.

Noutatea, v-ați prins, este înghețata. Nu orice fel de înghețată, ci preparată cu ingrediente sută la sută naturale, în laboratorul propriu. Gustul este desăvârșit pentru că se adaugă și dragoste cu gramul, exact cât trebuie ca să simțiți adevărata plăcere pe cerul gurii!

Restaurantul Venezia, situat în B-dul Unirii nr. 10, lângă Sala Polivalentă, vă așteaptă cu ușile deschise începând de duminică, 13 ianuarie 2018, de la 8.30 la 22.30 de duminică până joi, vinerea și sâmbăta programul fiind prelungit până la 23.30.

Rezervări și alte informații puteți obține la telefon: 0037 401 200 sau 0728 562 504

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.