Despre mine

AlbNegru2 „Scrisul nu e o petrecere, ci o necesitate, iar leacul cel mai subtil e arta” (Simion Mehedinți)

Un „Observator independent” sau, cum îmi place deseori să glumesc, „distribuitor independent la fabrica de cârcoteli” :).

Fluxurile de idei sunt libere de contract şi supuse doar autocenzurii, eventual despicate de cenzori invizibili. Ceea ce scriu nu am pretenţia că ar fi perfect, dar o fac cu drag şi cu implicare. Nu-mi place să scriu despre şabloane, despre chestiuni în care nu cred şi mai ales, conforme!

În primul rând, profesia mea este cea de geograf şi pedagog din vocaţie, apoi de blogger şi publicist.

La toate acestea mai adaug diverse acţiuni şi pasiuni; îmi place să descopăr minunile planetei şi să călătoresc, să cercetez, să citesc, să analizez, să observ şi să descopăr noul. Mai sunt prezentă acolo unde ajutorul meu contează cu adevărat, pentru că a fi prezent înseamnă să trăieşti, să cunoşti, să respiri.

Mi-ar plăcea să pot schimba lumea, dar ştiu că nu pot singură; mi-ar plăcea să găsesc mereu oameni de calitate şi să nu fiu nevoită niciodată să observ nedreptăţi; mi-ar plăcea să văd peste tot curăţenie, cu sau fără ghilimele şi că respectul sau bunul simţ nu sunt doar nişte concepte.

Scriu despre orice mă inspiră

A început să îmi placă new media/ social media, mai ales pentru rapiditatea cu care circulă informaţia şi obţinerea instant a feedback-ului. Despre chestiunile frumoase sau deranjante scriu aici. Am început cu blogul wordpress, apoi am publicat opiniile mele pe blogul Adevărul.ro . Atunci când a fost nevoie de mine, am scris și pentru Ziarul de Vrancea, iar la secţiunea „School after school” din revista Ştiinţa şi Tehnică am împărtășit cu cititorii diverse experiențe. Am maiavut colaborări și în alte proiecte media precum Vrancea24 și 5Focsani.ro . Unele dintre scrierile mele au mai aparut şi în revista lunară ActivPres, ediţia print distribuită gratuit la nivel local.

Aveţi linkuri ataşate pentru fiecare, pe prima pagină, la categorii şi subcategorii. Nu uitaţi nici de canalul meu de youtube . Acolo postez diverse clipuri realizate în stil amator, dar sunt ale mele, ceea ce contează, zic eu, mult mai mult.

Poate că ar trebui să ataşez şi un CV, dar prefer să îl ofer la cererea expresă, iar actualilor şi viitorilor mei prieteni le spun deocamdată:

Bine aţi venit pe pagina mea! Sper să descoperiţi câte ceva interesant pentru fiecare!

Pentru doleanţe sau informaţii suplimentare, scrieţi-mi folosind formularul de contact!

 

 

 

3 comments

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.