Deschidere festivă la Pufeşti

La Şcoala Gimnazială din Pufeşti deschiderea festivă a noului an şcolar s-a constituit un moment de mare sărbătoare. Invitaţii ce au onorat cu prezenţa, au fost oameni politici şi de cultură ai Românei : senatorul şi vicepreşedintele Senatului României – domnul prof.univ.dr.  Cristian Dumitrescu, conf. univ. dr. Costică Neagu.

pufestiTot cu acest prilej în sediul instituţiei a fost inaugurată şi expoziţia de fotografie militară cu imagini din Afganistan şi Irak a lt. col. Toni Ene, corespondent militar pentru mass – media de profil. Aceiaşi expoziţie va fi vernisată de Ziua Armatei la Palatul Parlamentului. Dacă, în urmă cu un an, oficialităţile din comuna Pufeşti reuşeau să inaugureze un sediu modern, cu finanţare din bani europeni, pariul acestora pentru noul an şcolar constă în reabilitarea grădiniţei din satul Pufeşti. Şi credem că vor reuşi !

pufesti3Conducerea şcolii ne-a informat că anul ce va urma va fi marcat prin numeroase evenimente, cu prilejul împlinirii a 150 ani de învăţământ în comuna Pufeşti. La evenimentele de anul viitor şi–au anunţat prezenţa senatorul Cristian Dumitrescu şi oficiali de rang înalt din Ministerul Educaţiei Naţionale, precum şi alte personalităţi ale vieţii culturale, ştiinţifice din România.
‘‘ Doresc tuturor elevilor un an şcolar cu multe realizări. Invit elevii, părinţii şi pe cei interesaţi la sărbătorirea celor 150 de ani de învăţământ din comuna Pufeşti, în anul şcolar 2015” , precizează prof.dr. Nicolae Damian, directorul Şcolii Gimnaziale Pufeşti.

Sursa: Şcoala Pufeşti

pufesti1

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine