Galerie foto!!! Cupluri de aur premiate de Zilele Focșaniului

Zilele Municipiului Focșani s-au desfășurat în perioada 6-10 iulie. Au fost programate evenimente diverse: concerte, teatru, premieri, expoziții, vernisaje, dar și paranghelii (cu părere de rău).

Au fost evenimente draguțe, dar și altele mai puțin drăguțe. Evident, remarca poate fi subiectivă, dar cu părerea asta au rămas și ceilalți care nu sunt de acord cu cele neplăcute.

Joi, 7 iulie 2016, în foaierului Teatrul Municipal Focșani, au fost premiate cuplurile de aur din municipiu. O inițiativă tradițională, din cele drăguțe, inclusă în lista evenimentelor aprobate de Consiliul Local și Primăria Focșani, de Zilele Focșaniului.

Cuplurile de aur ale orașului au fost premiate de către autorități cu suma simbolică de 500 de lei, o diplomă, un trandafir și o invitație la premiera teatrală ”Shakespeare SRL” care s-a jucat în aceeași seară.

Felicitări tuturor cuplurilor care au rezistat împreună 50 de ani, le dorim multă sănătate în continuare și viață lungă. (Foto: Alexandra Tătaru)

cupluriaur (1) cupluriaur (3) cupluriaur (4) cupluriaur (5) cupluriaur (10) cupluriaur (11) cupluriaur (15) cupluriaur (16) cupluriaur (17) cupluriaur (21)

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.