Covidul pandemic și conspirația mondială

Crezi sau nu crezi, orice virus există și apare când nu te aștepți. Fie ca mutant, fie ca scăpat din vreun laborator, cum ar fi și acest Cov-Sars2 . Nu scriu să apăr pe cineva, nu sunt adepta nici unei teorii conspirative. Scriu pentru că, în ciuda celor vehiculate, precum că „nu cunosc niciun bolnav”, eu chiar cunosc. Cunosc chiar colegi de partid din prima linie, care s-au luptat să salveze vieți, cunosc oameni simpli, infectați, care s-au zbătut să trăiască.


Este greșit, indiferent de orice trend pandemic, ca-i de Cov… sau de gripă obișnuită, să aruncăm pe „Geiț” vreo vină. Fac și eu, parol, exercițiul datului cu părerea. Spre deosebire de alți „specialiști” , măcar mă abțin să emit concluzii. Concluzia pentru mine, sper si pentru voi, ar fi că e „groasă”. Rău. Nu citim nimic optimist în raportările zilnice. Zeci de cazuri noi/județe, în paralel tot atația militanți anti covid.


Cele peste 1000 de cazuri, raportate zilnic, nu prevăd nimic optimist. Iar indolența unora contribuie pe deplin la fenomen. Dacă acest fenomen este cauzat de strategia puțin credibilă a guvernanților actuali, acest fapt trebuie remediat.
Cu toții ne dorim, sper și cred, o viață normală, lipsită de minciună, hoție și corupție. Eu cred în viață, realitate, sentimentul unic de optimism. Un viitor sănătos, fără viruși, fără speculă, fără arme biologice. Chiar e greu?

Suntem 7, 5 miliarde de oameni pe un Pământ generos, însă batjocorit. Cei care vor să moară, sau să omoare, să continue să-și bată joc. Dar, să nu uite, ceî care vor să traiască sunt mult mai mulți. Vor lupta și vor câștiga. La fel ca în politică. Hoția, corupția ori minciuna nu-și vor întinde tentaculele la infinit. Cuțitul cu lama ascuțită va pune pe grătar ceva, bucată cu bucată. Încet, încet. Sfrrr. Eu vreau să trăiesc pentru că mai am multe de făcut pe acest pământ. La fel ca celelalte miliarde de oameni nevinovați. #poartămasca #salvează #vieți!

 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.