Comanda cozonacul de poveste!

Buna tuturor! Vine Paștele și, chiar dacă țineți la tradiție ori nu, parcă oricând ar fi bună o felie dintr-un cozonac gustos, plin cu nucă și cacao, făcut ca la mama acasă.

afisDacă sunteți foarte ocupați și nu aveți timp să-l preparați în casă, nici să alergați pe la cofetării să-l căutați pe cel mai bun (așa cum sunt și eu), tocmai v-am făcut rost de un pont. O mică patiserie privată, care vă invită să deveniți prieteni și clienți.

Dacă sunteți din Focșani sau apropiere nu ezitați să comandați ”Cozonacul de poveste”, nu pentru că ”povestea=pomină”, ci chiar are o poveste din care ”s-a născut”.  Sincer vă spun că nu e nicio diferență față de cel făcut în casă, ba chiar e mult mai bun. E plin de nucă, cacao, rahat, stafide… are din abundență ingredientele care în cozonacul copilăriei mai lipseau.

Cozonacul este supercremos, etichetat, ambalat și furnizat cu grijă! Dacă nu doriți cozonac acum, salvați totuși numărul de telefon! Posibil să aveți poftă altă dată, chiar și de dulciuri pentru copii.

 cozonac (2) cozonac (3) cozonac (4) cozonac (5)cozonac (1)

 

2 comments

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.