Assassin’s Creed la Happy Cinema

Happy Cinema vă invită în fiecare zi la film. Multe premiere și avanpremiere sunt pregătite pentru dumneavoastră într-un cadru confortabil, în cinematograful situat la Promenada Mall. Nu uitați să dați click pe banner pentru promoții și program complet.

Assassin’s Creed este prima ecranizare din franciza de jocuri și cărți cu același nume. În regia lui Justin Kurzel (Macbeth, 2015), filmul dezvoltă mitologia jocurilor privind rivalitatea de sute de ani dintre asasini și templieri, prin povestea lui Callum Lynch (Michael Fassbender), un infractor capturat de templieri.

Callum este supus unei tehnologii revoluționare, numită Animus, care îi deblochează amintirile genetice. Reușind să acceseze experiențele înaintașilor săi, prizonierul realizează că se trage dintr-o familie de asasini și devine implicat în uneltirile societăților secrete din zilele noastre.

Călcând pe urmele neamului său de asasini, Callum decide să lupte împotriva templierilor, folosind abilitățile strămoșului său, Aguilar, care fusese un ucigaș de elită pe vremea Inchiziției Spaniole.

program27dec

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine