Anca Sigartău vine la Focșani de 1 martie

Eveniment la Ateneul Popular din Focșani, de mărțisor. În prima zi de primavara, 1 martie, cu incepere de la ora 19.00, sunteți invitați la un spectacol inedit intitulat CINEMA PARADISO.O poveste despre IUBIRE spusa coplesitor de sincer, cântată și dansată pe ritmuri de tango.
”Este povestea devenirii Mariei (Anca Sigartau) trecind din adolescenta la maturitate si a neputintei unei mame de a-si ajuta fata, vizualizata cu gratie de o balerina (Ioana Macarie). Povestea este spusa si de cei doi cintareti Simonida Lutescu si Lucian Corchis, solisti ai Operei Nationale Partitura muzicala este interpretata cu deosebita maiestrie de catre Cvintetul Elite, condus de Cristian Balas” ne transmite directorul Ateneului, Valentin Gheorghiță.
Regia si scenografia spectacolului poarta semnatura lui Marcel Stanciucu, un mai vechi colaborator al Ateneului Popular. „Eu am gasit muzica lui Piazzolla, mai ales lentoarea si tristetea ei, extrem de asemanatoare cu starea de spirit a vremurilor noastre. Aici in Romania”.
Biletele se gasesc la Agentia Ateneului Popular : 35 lei – adulti, 20 lei – elevi, studenti.
cinemaparadiso

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

One comment

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.