A apărut noul număr ŞTIINŢA&TEHNICĂ

Nu rataţi noul număr al revistei ŞTIINŢA&TEHNICĂ pentru că este plin de materiale interesante, dar mai ales de un bagaj interesant de vise care pot fi împlinite. Echipa de redactori de ştiinţă cu care v-am făcut cunoştinţă în primăvară propune, dar tot cu ajutorul echipei, voi toţi cei care vreţi să vă deschideţi mintea către cunoaştere, puteţi fi angrenaţi în proiectele îndrăzneţe.

Din paginile revistei apărută pe 29 septembrie 2014 puteţi afla cum am evoluat în ultimii 100 de ani, care este virusul ce poaet ucide Apocalipsa, cum se manifestă boala mileniului, tot felul de ştiri inginereşti sau ce gadgeturi trebuie să-ţi cumperi pentru şcoală.

În afară de acest sumar, vă spun că am descoperit că avem o nouă adresă cosmică, şi că unul dintre cei mai mari dinozauri descoperiţi vreodată s-a dovedit a fi doar un pui. 🙂

Cronicile despre concursurile ştiinţifice şi viziunile asupra educaţiei nu lipsesc nici ele, iar cum să faci minunatele fotografii pe timp de noapte nu ai  cum să ştii decât dacă citeşti si pagina 54.

„Nu există întrebări interzise în ştiinţă, nu există nimic prea sensibil sau prea delicat pentru a nu fi cercetat…” (Cristian Român, pag. 82).

„Noi avem un vis. Un vis în care vom face totul cu ajutorul studenţilor şi elevilor geniali pe care încă îi avem, nu peste cinci ani, ci începând cu sfârşitul anului 2014 şi continuând pe parcursul anului ce urmează”... (Marc Ulieriu, pag.96)

Acestea şi multele altele, le descoperiţi în revista Ştiinţa şi Tehnică din septembrie. Costă 9,99 lei la punctele de difuzare a presei.

ST-sept

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.