Spotlight la ”Noaptea Oscarurilor” doar la Happy Cinema

La Happy Cinema, din Promenada Mall Focșani, a început o nouă săptămână cu proiecții interesante, atât în premieră, cât și deja consacrate. Noutatea săptămânii este filmul Spotlight iar ”Noaptea Oscarurilor” este o promoție specială.
Pentru sâmbătă spre duminică, sunteți invitați la filmul Spotlight cu doar 9 lei/bilet (două proiecții: 23:50 și 00:00).

Filmul ”Spotlight” are deja 6 nominalizari la premiul Oscar, 3 nominalizari la Globul de Aur, 2 nominalizari BAFTA si un premiu la Festivalul de film din Venetia.

„Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigația, ce a scandalizat o lume întreagă și a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul șef de atunci al publicației, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter ‘Robby’ Robinson (Keaton) și reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) și Matt Carroll” se specifică pe pagina cinemagia.ro.

Pentru rezervări accesati www.happycinema.ro sau bannerul din dreapta paginii principale.

Programul complet pentru săptâmana 26 februarie – 3 martie:

programhappy25

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather
 

One comment

Părerea ta contează pentru mine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.