Nou! Tratament pentru calviție

Pielea, ochii și părul reprezintă organele prin care se reflectă sănătatea ta. Imaginea ta din oglindă pentru care ești mulțumit sau îngrijorat. Atunci când primele semne de sănătate șubredă se arată, cu siguranță vei constata primele cearcăne, primele riduri, primele smocuri de păr lăsate pe perie sau în palmă. Acum totul s-a rezolvat! S-a găsit tratamentul pentru calviție!

Societatea modernă, vrând nevrând, ne obligă să simțim că timpul se comprimă. Suntem într-o alergare perpetuă pentru a ne susține traiul, să dăruim familie tot confortul și, deseori, uităm să avem grijă de noi înșine. Neglijăm timpul îngrijirii intense, personale, în favoarea unor soluții rapidem, ieftine, la îndemână. Nu ne mai punem întrebările: ”de ce”, ”cum”, eventual abordăm ”pentru ce” sau ”ce rost”?

Cine te iubește, te iubește și așa, dar dacă ai face mai mult pentru imaginea ta te-ai iubi și tu mai mult, și cei din jur ar fi și mai fericiți cu starea ta de bine.

Podoaba capilară este un fel de ”problemă”, mai ales pentru femei, dar bărbații se confruntă mult mai des cu calviția decât femeile. La ei există și o chestiune ereditară, nebăgată în seamă la vârste fragede, dar destul de vizibilă după 30 de ani.

Femeile și-o cam fac cu ”mâna lor” să zicem. Se duc des la coafor, vor să fie frumoase, își schimbă des culoarea părului, vor să fie altfel sau unice, dar, aplicarea acestor ”tratamente” chimice, pe fondul unor factori de stre si poluare contemporane, nu fac decât să declanșeze grava problemă a nemulțumirii de sine atunci când se privește persoana în oglindă.

Calviția poate fi tratată acum

Aș vrea să vă bucur, totuși, cu una dintre veștile minunate pe care le-am primit în urmă cu ceva timp. O poveste de succes ce vine în întimpinarea clienților, atât suferinzi, cât și a celor care vor doar să prevină. Tratarea internă trebuie completată cu una externă.

„The Soul of Nature natural cosmetics” reprezintă o gamă revoluționară de produse pentru păr și piele, pe care corpul tău le va iubi, așa cum acesta iubește natura.

BannerNC3Produse pe piețele naționale și internaționale există. Care mai de care promițătoare, multe dintre ele chiar la îndemână în supermarketuri, chiar și la prețuri foarte mici. Dar, produsele se bazează pe ingrediente. Iar cele din ingrediente 100% naturale, fără un strop de produs chimical, nu pot fi confundate cu produsele din supermarket. Un tratament eficient durează cel puțin 90 de zile, iar prețurile sunt oricum mai mici față de calitatea superioară oferită, adaptată tuturor nevoilor clienților.

Ați putea spune că va puteți face singuri măști cu miere de albine, propolis, ulei de măsline, rozmarin, scorțișoară, iasomie, ceară de albine, dar nu e chiar atât de simplu să ai un păr puternic, strălucitor, o piele elastică și luminoasă, iar urmele intemperiilor lăsate de boală sau îmbătrânire să se atenueze până la dispariție. Este nevoie de dozajul potrivit și rețeta optimă. Pentru asta aveți nevoie de rețeta ”Sufletul naturii”, iar această rețetă din combinații de ingrediente naturale, are rezultate miraculoase.

liveskin-white_1Legenda produsului New HAIR

Legenda NewHair apare din trecutul milenar, tocmai din Asia Mică, la confluența celor mai vechi civilizații: greacă, feniciană și hitită. O rețetă secretă și miraculoasă s-a transmis de către călugărri, din generație în generație, iar după căderea Imperiului Bizantin (1453) aceasta s-a răspândit în toată lumea, în diferite mănăstiri. O perioadă, rețeta a fost ”pierdută”, însă în jurul anului 1800 ea a fost redescoperită de către un călugăr anatolian, iar din 2007 rețeta a fost valorificată de compania ”The Soul of Nature” în favoarea clineților săi din peste 28 de țări ale lumii.

Ce folos oare să ții secretă o rețetă dacă nu poți împărți bucuria sănătății și frumuseții cu toată lumea?

Pentru un preț aproape modic, poți preveni pierderea părului sau îl poți regenera folosind tratamentul pe bază de ingrediente naturale. Miere, propolis, rozmarin, scorțișoară, ulei de măsline din epoca sumeriană, toate pentru voi sau pentru cei dragi vouă.

newhair-blackCitește mai mult despre ”hair loss treatment”

și despre cum să procedezi ca acesta să se regenereze intrând pe site. Vezi condițiile prin care poti comanda produse pentru păr și piele. Transportul este gratuit și compania asigură livrări în peste 28 de țări ale lumii. Cu un simplu click, produsul natural este la tine acasă.

Acest tratament impotriva căderii părului te ține departe de mătreață și mâncărime pe foliculii scalpului. Dacă părul tau este uscat sau afectat de poluare ori expunerea directă la soare, utilizați NEWHAIR – masca de păr potrivită în tratamentul căderii parului.

parTratamentul ”The Soul of Nature natural cosmetics” este cea mai simplă modalitate de a obține parul lucios, strălucitor și sănătos, într-un mod cât se poate de natural.

newhair

NewHairTM nu folosește coloranți, conservanți, parabeni sau ftalați, produse derivate din petrol, parfumuri sintetice, alcool, apă, stabilizatori nenaturali. NewHairTM este o rețetă patentată și utilizează numai ingrediente naturale organice si 100% pure.

Important este să respecți pașii, iar dacă nu vrei pentru tine produsul, cred că ar fi un cadou minunat pentru o persoană dragă! Mie mi-ar plăcea să le am pe toate :).

Rezolvarea problemelor dumneavoastră, mai ales cele legate de piele și păr, nu se poate face fără costuri, dar important este să alegeți varianta cea mai eficientă și naturală.

”The Soul of Nature natural cosmetics” poate fi una din aceste soluții!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagramby feather

 

Părerea ta contează pentru mine